Ian May

Sexy High Class Gigolo

Tantra Massage

Tantra Massage 

Liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid

Een tantra massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid, zonder standaard vorm en vooraf bepaald resultaat. Tantra massage wordt gegeven vanuit het hart. In een tantrische massage doet het hele lichaam mee en mogen erogene zones ook aangeraakt worden. Natuurlijk altijd met respect voor (wederzijdse) grenzen. Tantra massage is een energetische massage waarbij ook seksuele energie de aandacht krijgt. Een tantra massage vindt plaats op basis van gelijkwaardigheid en brengt een intieme verbinding tot stand tussen massagegever en -ontvanger. Mentaal, fysiek, op hartniveau en soms zelfs op de diepten van hart en ziel. Het doel van een tantrische massage is om de ontvanger in (de richting van) een natuurlijke, extatische staat van zijn te “brengen”. Het effect ervan is vaak een heerlijk fysiek, mentaal welbevinden. Je wordt meestal erg relaxt, heerlijk stromend en je belandt lekker in je hart, en in hogere sferen.

Voor dat we beginnen met de massage drinken we een kopje thee om te ontspannen. We maken afspraken over wat je graag wel en vooral niet wilt. Je kan er voor kiezen volledig naakt te zijn of je ondergoed aan te houden. Op verzoek draag ik altijd een boxer of slip. Tijdens de massage wijken we hier niet vanaf. Voor de massage gebruik ik warme neutrale olie. De massage duurt ongeveer een uur. In mijn gastenverblijf is het mogelijk om na de massage samen te douchen. Daarna drinken nog een kopje thee. De hele beleving duurt ongeveer 1,5 uur

Vier handen Massage

 

Massage voor dames en heren

Samen met een lieve vrouwelijke collega ontvangen we jou in een sfeervolle ruimte. We nemen de tijd voor jou. Vragen waar je comfortabel mee bent, drinken wat en masseren je één uur. Hierna heb je de gelegenheid om te douchen met 1 van ons. De hele beleving duurt ongeveer 1,5 uur.

Duo Massage

 

Massage voor koppels

Bij een duo massage kom je samen met je partner, vriend of vriendin. Je krijgt tegelijk een massage van één van ons. Wie, wie masseert mag je zelf bepalen. Na de massage is er tijd om lekker te douchen en na te praten. De hele beleving duurt ongeveer 2 uur.