Trio date

Bezoek een parenclub

Erotisch Dansfeest

De eerste keer

 

 

Trio met Ian

Droom je (of jullie)  al jaren van een trio, maar wil je dit liever niet doen met mensen uit je eigen omgeving. Heel begrijpelijk. Ik ben gewoon beschikbaar voor een trio ervaring. Dit kan zijn mmv of vvm.  Een trio kan je doen met je eigen partner of ik ga op zoek naar een andere leuke dame of heer die bij je wensen aansluit. Zo kan je zelfs als single je langgekoesterde droom laten uitkomen.

 

 

Bezoek een Parenclub

 

Benieuwd hoe een parenclub er nu echt van binnen uit ziet en wat daar allemaal gebeurd? Ik neem je mee naar Nederlands mooiste clubs. De avond staat in het teken van kijken en bekeken worden. Je hoeft jezelf echt niet aan spaghetti seks te wagen.

Ik ga uitsluitend naar clubs waar alleen koppels en  dames worden toegelaten. 

Erotisch Dansfeest

Een erotisch dansfeest is de ideale manier om je seksuele fantasieën en verlangens te verkennen. Deze feesten worden doorgaans georganiseerd op geheime locaties en zijn alleen toegankelijk voor koppels en dames. Erotisch entertainment verschillende ruimtes en een enthousiast publiek zullen je kleine zonden doen ontwaken.

De eerste keer

Sommige meiden worden al op hun dertiende ontmaagd, maar het kan zijn dat het bij jou wat langer duurt. Niet iedereen is er op dezelfde leeftijd klaar voor. Zo kan het zijn dat je op je dertigste nog nooit seks hebt gehad. Dat is helemaal niet erg, maar misschien vind je dit zelf wel een probleem of belemmering. Misschien durf je geen relatie aan te gaan omdat je niet wilt dat je nieuwe lover erachter komt dat je nog een groentje bent. Het kan dan helpen om een gigolo in te huren voor je ontmaagding. Zo kun je op een discrete wijze je eerste keer beleven.

Een speciale belevenis vraagt om extra aandacht. Voor je eerste keer maak ik minimaal 3 uur vrij in mijn agenda. Voor minder gaan we het niet doen. Stapsgewijs van zoenen tot penetratie neem ik je aan de hand. Het is een crash course in seks die bij alle verdere sexuele contacten waardevol zal zijn. Ik ben uiterst voorzichtig en weet heel goed dat een fijne ervaring voorop staat. Dit is dan ook het uitgangspunt. Niets kan en zal gebeuren zonder uitdrukkelijk consent.

Lessons in Love